Fair Trade toewijding

Mede door onze nauwe samenwerking met onze Nederlandse partner worden al onze werken gedrukt op professionele Canon printers, namelijk de Canon type Arizona 1300 XT en de Canon type Arizona 1300 GT, noem hen gerust de Rolls Royce onder de printers.

Al onze werken worden rechtstreeks vanaf deze drukkerij verzonden waardoor we de kosten laag kunnen houden en zeer snel (levering binnen 24-uur op standaardproducten) kunnen leveren binnen de Benelux.

De spieramen waarop de waterafstotende canvas doeken worden gespannen zijn afkomstig uit een duurzaam milieu verantwoorde houtsoort.

Wij bieden een uniek printproces voor wat betreft plexiglas. Er wordt geprint door gebruik te maken van cmyk proces* en aansluitend 2 keer wit en een beschermende afdeklaag. Dit gebeurd in een doorgang, waardoor wij uniek zijn en plexiglas met voor gemonteerd frame aan een scherpe prijs kunnen aanbieden. 

Al de aangeboden werken op onze webshop werden gefotografeerd op de meest afgelegen plekken ter wereld door de oprichter van Muur Decor, en zijn bijgevolg exclusief te koop via één van onze eigen online kanalen :  www.muurdecor.be, www.creavidi.com of www.creamuru.com  en dus niet en-masse te koop.

Wij streven steeds naar een 100% tevredenheidsgarantie. Heeft u vragen of speciale wensen, aarzel niet ons te contacteren. Wij kunnen immers maatwerk aanbieden op de meeste van de materialen tot zelfs 2 meter x 3 meter.

Eddy Torremans

Fotograaf - oprichter Muur Decor.

*CMYK staat voor de kleuren Cyaan, Magenta en Yellow. Door de kleuren cyaan, magenta en geel te mengen ontstaat geen zwart, hooguit donkerbruin, daarom is de kleur zwart (K) toegevoegd.  Door deze vier kleuren in verschillende doseringen met elkaar te combineren kunnen alle kleuren in het CMYK-spectrum worden nagebootst. Zonder al te technisch te gaan worden kunnen we gerust stellen dat dit proces vooral gebruikt wordt voor professionele print-toepassingen.