Your Wall Art printed on Aluminium

  Alu Print   :   De belangrijkste kenmerken van een foto op aluminium met een witte achtergrond zijn dat deze zorgt voor een duidelijke weergave.

Hoewel we op verzoek en zonder meerprijs al onze werken ook op geborsteld aluminium kunnen leveren, geven wij persoonlijk de voorkeur aan wit aluminium voor een superscherp beeld met een strakke afwerking en matte afwerking. Geborsteld aluminium is zilver van kleur en heeft een subtiele nerf in het materiaal, wat een robuustere uitstraling geeft. Kies je voor geborsteld aluminium, geef dit dan aan in het tekstvak op de afrekenpagina. Standaard leveren wij wit aluminium. Al onze aluminium panelen worden supersnel geleverd en vanaf 60x40cm zelfs met een Gratis blind ophangsysteem.

Uw werk gedrukt op aluminium dibond ziet er geweldig uit en gaat een leven lang mee. Omdat hij licht is, is hij ook geschikt voor grote formaten. Kleuren zijn zeer verzadigd, zelfs in grote monochrome gebieden. De print is mat en niet-verblindend. De witte en lichte delen hebben een vage zijdeglans.
- Aluminium dibond 3mm met een witte coating
- Print direct op de hoogwaardige aluminium inkten
- Goede toongradatie zorgt voor een nauwkeurige reproductie
- Mat en niet-verblindend
- Ophangset inbegrepen
- stijl hangt af van het land van uitvoering Gedrukt en op aanvraag verzonden.                          

Back to Homepage